Алуминиева дограма

Можем да Ви предложим алуминиеви системи за врати и прозорци, фасади, покривни конструкции, офисни преградни системи на Алтест и Алумил. ( Ценова листа )

 

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА АЛТЕСТ

PVC дограма - Алтест   PVC дограма - Алтест          

Натрупало опит с изграждането на едно производство, през 2010 година ръководството на фирма „Алтест” предприе още една крачка в развитието си и започна производството на алуминиеви системи за врати и прозорци, познати на пазара под името “ALTEST”. Успоредно със стартирането на производството на алуминиеви профили, фирмата изгради и инсталация за тяхното боядисване в различни цветове по RAL, а също така и закупи съоръжения за боядисване на алуминиеви профили в цвят дърво. По този начин „Алтест” се опитва да предложи на своите клиенти пълно и цялостно обслужване, с добри и приемливи срокове на изработка и доставка, както и на конкурентни цени.

 

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА АЛУМИЛ

PVC дограма - Алумил   PVC дограма - Алумил    PVC дограма - Алумил      

Отличаващите групи продукти на компанията са Архитектурни Системи за всички архитектурни приложения, като врати, прозорци, фасади (окачени фасади), покриви конструкции, офисни преградни системи и други, проектирани за крайния потребител и покриващи неговите изисквания. АЛУМИЛ разграничава 48 различни архитектурни алуминиеви системи, според всяко желание, заявка, както и 18 специални приложения. Алуминиевите системи АЛУМИЛ се отличават със съвършената си конструкция, модерното планиране, издръжливост, естетичен вид и функционалност. Също така, съвместимостта между различните системи увеличава възможността за комбиниране според избора на потребителя. Набляга се на гаранцията за качество на крайните продукти, сертифицирайки както продукта, така и неговия производствен процес, въз основа на сертификати от международно признати организации. Алуминиевите системи на АЛУМИЛ са избор „до живот”, не изискващи големи разходи за поддръжка, а в случай на подмяна, рамките са напълно рециклируеми и помагат за опазването на околната среда.

shade-invert

Всички права запазени. (c) 2009-2024 Джорд ЕООД

уеб дизайн: Уебвижън