Обков

Предлагаме богат избор от нестандартни и оригинални решения за обков на Maco, Siegenia и Roto Frank (Германия).

Maco   Maco Beschläge GmbH, със седалище гр. Залцбург - Австрия, основана през 1947г. се нарежда сред най-добрите производители на обков за PVC и дървена дограма в света. Австрийският обков МАСО се отличава с високото си качество и функционалност. Тя е първата в бранша фирма сертифицирана според DIN ISO 9001 в далечната 1994 и по-късно като производител на обков според DIN EN ISO 9001:2000.

Залагайки на качеството, фирменият обков се произвежда единствено и само в Австрия, като всяка част подлежи на качествен контрол по време на производствения цикъл. Позволява регулиране на отваряемостта в три равнини. Обковът функционира без усилие, с възможност за допълнително преоборудване в по-късен етап, красив и лесен за обслужване. Качеството и функционалността са най-високи цели на МАСО. Обковите МАСО са галванично поцинковани, пасивирани и запечатани с восък, което придава също и по-добра антикорозионна защита. Дава възможност за изготвянето освен на стандартните форми прозорци, така и на по-специфични форми скосени или арковидни прозорци. Използвайки този обков Вие имате възможност да получите иновативни и оригинални решения за обзавеждането на Вашия дом – като „ножица“ за микровентилация, допълнителни противовзломни точки на заключване на прозореца и др.

 

Siegenia   За постигане на добро качество и прецизност в изработката на ПВЦ дограма, освен технологичното съвършенство на профилите, голяма роля играе и обковът. Добрият обков осигурява безпроблемно функциониране на ПВЦ врати и прозорци по всяко време и дълъг живот на експлоатация.

Siegenia -Aubi е обков многостранно регулируем във всички посоки. Siegenia е една от водещите световни фирми за обков и вентилационна техника. Произвежда различни системи обкови, които дават възможност за разнообразни варианти на отваряне. Освен класическото хоризонтално отваряне и падащото крило или т.нар. "ножица" обковът на Сигения предлага богат избор от нестандартни и оригинални решения за обзавеждането на Вашия дом.

 

Roto Frank   ROTO FRANK AG e основана през 1935г. в Германия. Самото наименование ROTO произтича от латинското “rotiren”, което означава “движение във всички направления”. Само три години по-късно (през 1938г.) създават първия двуосов прозоречен механизъм в Света.

От 2008г. новият стил на работа на ROTO FRANK AG обединява двете основни направления в производството – “Покривни прозорци и аксесоари” и “Технологии за прозорци и врати” под един слоган – Две направления – един свят. Обковът ROTO е висококачествена, проверена в многогодишната практика система за прозорци и врати. Елементите на обкова се отличават с перфектна детайлна завършеност, дори и на най-малките си съставни части, което прави силно впечатление. ROTO FRANK AG дава 10 години гаранция на обкова ROTO NT. Сигурността на производителя, в надеждността на механизмите, е затвърдена от проведените изпитания и от независимия международен институт по изпитание и проверка на качеството TUV Rheinland. В България името ROTO е добре познато и се свързва с високо качество на изработка и надеждност при експлоатация.

shade-invert

Всички права запазени. (c) 2009-2024 Джорд ЕООД

уеб дизайн: Уебвижън