Охранителни ролетки

Охранителните ролетки, които можем да Ви предложим са плътни, оплетка и перфорирани.

Плътните охранителни ролетки са конструирани от хоризонтално разположени, съединени помежду си единични плътни ламели от поцинкована стомана. Така изработени тези охранителни ролетки дават сигурна защита на вашия обект.

Изработени от ламели от алуминий или стомана, запълнени с пенополиоретанова пяна, термоизолираните ролетни врати са идеални за помещения, при които трябва да се запази топлината и изолира шума.


Охранителни ролетки
 

Ролетката може да бъде ръчна или автоматична, а цвета да е по ваш избор от RAL – каталога.

Термоизолираните ролетни врати могат да бъдат изработени и в дървесен декор.

Охранителната ролетка оплетка е идеалното решение за вашия търговски обект. Тя запазва видимостта на витрината и своевременно дава отлична защита срещу взлом.

Подходяща е също и за домакинства за предпазване на тераси, прозорци, врати и т.н. от чужди посегателства, като същевременно запазва светлината и простора в дома.

Охранителните ролетки с перфорирани ламели са особено подходящи за гаражи при които е необходима вентилация.

Перфорираният ламел ограничава видимостта в обекта, но същевременно дава свобода на движение на въздуха и възпрепятства задържането на газове в помещението. Платното е изработено от едро или микро перфорирани стоманени ламели. Различните типове ламели могат да бъдат комбинирани помежди си, така, че да се получи компилация от плътни и прозрачни елементи.

Ролетката може да бъде автоматизирана, като за управлението и могат да бъдат приложени всички варианти. Предлага се автоматизация, контролиране с фотоклетка, и всички останали екстри.

 

.

shade-invert

Всички права запазени. (c) 2009-2024 Джорд ЕООД

уеб дизайн: Уебвижън