Стъклени витрини

Стъклените витрини са широко разпространени днес и на практика са навсякъде около нас.

При изработването им може да се избира вида на стъклото, от което да бъдат направени, според желанията на клиента и бъдещото натоварване, на което ще бъдат подложени.

Стъклени витрини   Стъклени витрини
 

Витрината за Вашия магазин или друг обект може да бъде изработена от закалено стъкло, триплекс или обикновено, но по-дебело стъкло. Закаленото стъкло се подлага на допълнителна обработка и якостните му качества многократно се увеличават. Витрина от такова стъкло може да бъде счупена много трудно. Триплексът е сравнително нов материал, който набира широка популярност, заради отличните си качества и красива визия. Получава се чрез слепването на няколко листа стъкла посредством смола. От това произлиза неговата значителна здравина. Много добър избор за изработване на стъклена витрина.

Най-икономичният вариант е използването на стандартно, удебелено стъкло като основа за стъклена витрина. За доброто функциониране на витрината е много важно качеството на обкова, използван при нейното монтиране. Ние Ви съветваме да инвестирате повече средства в един по-скъп и качествен обков, защото от неговото състояние зависи цялата функционалност на вратата както и степента на защита, която тя оказва на затвореното помещение. В някои случаи се налага поставяне на Черна каса при монтажа. Черната каса представлява метална рамка и се използва за нивелиране на отвор за по-прецизен монтаж. Добрата нивелация е от голямо значение при монтажа на стъклени врати и витрини.

 

 

.

shade-invert

Всички права запазени. (c) 2009-2024 Джорд ЕООД

уеб дизайн: Уебвижън