Услуги

 

За нас партньорството означава:

Лични консултации на място.

Ние ще се радваме да Ви посетим във Вашия дом или офис, както и Вие сте винаги добре дошли при нас! Нашата сила в продажбите се състои в достъпността и готовността ни винаги да ви предоставяме поддръжка на място. Нашите специалисти притежават голям опит и могат да Ви препоръчат системи, които най-добре ще отговорят на Вашите нужди. За Вас това означава преди всичко сигурност в решенията. Близостта с клиентите е много важна за нас.

 

Индивидуални решения.

Това е нещото, към което се стремим най-силно в нашата политика. Ето защо се опитваме да предложим възможно най-оптималното решение на всеки наш клиент от гледна точка на цена-качество-функционалност-дизайн. Чрез личната консултация на място се надяваме, че ще можем най-добре да анализираме всички тези елементи и да предложим най- доброто решение.

 

 

Корпоративни маркетингови решения.

Добрият и успешен маркетинг е винаги дългосрочно ориентиран и е базиран на добре структурирана стратегия. Сложната и детайлно разработена маркетингова концепция не е необходимо да бъде и скъпоструваща. Всъщност по-важно е да се открият и нагодят точните мерки и да се извлекат ползите от енергията и на двамата партньори. Ето защо сме създали, развили и поддържаме различни концепции, информация и рекламни дейности, които свързват качеството и преимуществата ни с тези на клиентите по много ефективен начин.

Ефектът на взаимодействието спомага за спестяването на средства и в същото време води до увеличаване на оборота. Корпоративният облик е професионален, изразява сила, осигурява лоялност на клиента и допринася за успеха.

 

Ние можем да Ви предложим още:


ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ.

Изграждаме топлоизолационни системи по утвърдена технология и със съвременни материали. Дългогодишния ни опит в реализирането на разнообразни проекти позволява да изберем най-подходящите варианти за изпълнение на специфичние изисквания на нашите клиенти при постигане на най-добрите възможни цени.

Цени от 25.00 лв./м2

 

ОБРЪЩАНЕ.

Ние можем да Ви предложим и услугата Обръщане:

  • Качествено и в срок.
  • Ниски цени.
  • Съвременни материали.
  • Завършен вид на обекта със спестяване на време, средства и неудобства.
shade-invert

Всички права запазени. (c) 2009-2023 Джорд ЕООД

уеб дизайн: Уебвижън