Щори

Предлагаме вътрешни щори - венециански, вертикални, роло щори, плисе щори, римски щори и външни ролетни системи.

ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ

Принципът на съвместимостта - характерен за програмата на системите профили - е задължителен също и при системата външни ролетни щори. Те могат да бъдат монтирани на всички профили за прозорци, чрез използване на специален свързващ елемент. Богатата цветова гама на кутиите, плъзгачите и арматурата, както и разнообразието на задвижването на ролетните щори и техните предпазители, отговарят на всички изисквания на клиента. Стойността на фактора изолация к= W/m2K, техническите параметри и качеството на изпълнение, са гаранция за удовлетворение.


Външни ролетни щори

Основни предимства на външните ролетни щори:

Термоизолация (намаляване на разходите за енергия: за отопление през зимата, за охлаждане през лятото)

Звукоизолация (понижаване нивото на шума)

Защита на личното пространство

Възможност за съвместяване със системи за мрежи против насекоми.

Разнообразието на формите и материалите, използвани за производството на ролетните щори дава неограничени възможности на приложение.

Богатата цветова гама на алуминиевите ролетни щори  (RAL), както и постоянно обновяваната листа на предоставяните PVC ролетни щори, правят така, че външните ролетни щори, често са смятани за необходим архитектурен елемент.

 

Системите на външните ролетни щори са универсални от гледна точка на използваното задвижване:

 • Ръчно задвижване (шнур, лента, вал)
 • Задвижване чрез пружина
 • Електрическо задвижване, управлявано чрез проводник
 • Електрическо задвижване с вграден радиоприемник, управляван чрез безжично дистанционно управление
 • Електрическо задвижване, защитено от повреди и заледяване

Използвани предпазители срещу повдигане:

 • Автоматично резе
 • Ръчно резе
 • Блокираща кука
 • Касова ключалка
 • Блокиращи тапи

Прилагани арматурни профили:

 • PVC 37 mm
 • PVC 52 mm
 • ALU 37 mm
 • ALU 39 mm
 • ALU 45 mm
 • ALU 52 mm
 • ALU 55 mm

ВЪТРЕШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ

Венециански щори

Венециански щори

Произведени са от алуминиеви ламели.

Материалите удовлетворват изискванията за здравина и еластичност.

Благодарение на съвременните покрития трайността на цветовете е гарантирана. Съществуват варианти за монтаж и на прозорци с неправилна форма.

  Роло щори

Роло щори

Роло щорите са елегантни, стилни, отразяващи тенденциите в обзавеждането на модерния дом. Те са с изключително лесен механизъм за управление, изработват се от 100% полиестер, полиестер и PVC или от фибростъкло. Роло щорите могат да осигурят както леко приглушена светлина, така и стопроцентово затъмняване. Разполагаме с богат асортимент от десени, разнообразни механизми за управление и много различни начини на монтаж – за таван, стена или прозорец.

     
Вертикални щори

Вертикални щори

Най-разпространените вертикални щори са с ламели на текстилна основа предлагани в различни ширини и цветове. Механизмите за управление на щорите пoзволяват пакета ламели да се събира индивидуално в левия или десния край, да се раздели на две части или да се събере в средата.

Изработени от текстилни материали, защитени със специална промазка, антистатични, негорими, особено плътни - непропускащи светлина, с изключително лесна поддръжка. Внасят елегантност и завършеност във всеки дом и офис. Ламелите са с размер 89 мм. Богата цветова гама.

  Плисе щори

Плисе щори

Плисе щорите комбинират неповторим дизайн с успешно контролиране на дневната светлина и температура. Защитават от нежелани отражения на светлината. Изработват се от антистатичен материал, който не задържа прах. Монтират се на всяко отделно крило, което позволява лесното отваряне без съобразяване с положението на щората. Заема минимална част от стъклото в събрано състояние. Материите биват ефирни (изцяло с декоративен ефект), плътни (пропускат светлина, но не пропускат видимост) и материи с рефлекторно покритие (отразяват до 70% преките слънчеви лъчи). Различните варианти на управление позволяват щорите да се движат отдолу-нагоре, отгоре-надолу и в двете посоки.

     
Римски щори

Римски щори

Римските щори са модерна алтернатива нa пердетата и завесите. Механизмът осигурява лесен демонтаж на текстила за почистване или подмяна. Не избеляват от слънчевите лъчи. Считат се за едно от най-елегантните и класически решения. Състоят се от едри полета, в краищата на които са зашити стабилни хоризонтални летви, осигуряващи правилното набиране на щората.

   
shade-invert

Всички права запазени. (c) 2009-2023 Джорд ЕООД

уеб дизайн: Уебвижън