PVC дограма

Ние можем да Ви предложим PVC профили на водещи производители - Алупласт, Rehau, Трокал, KMG, ВиваПласт, Профилинк, Етем, Шуко, Саламандър и Кьомерлинг с доказано качество, дълъг живот и лесна поддръжка. (Ценова листа)

PVC ДОГРАМА АЛУПЛАСТ

PVC дограма - Алупласт   PVC дограма - Алупласт   PVC дограма - Алупласт      

Алупласт е международна група, която е една от най-динамично развиващите се производители на системи за прозорци от PVC в Европа и която в момента заема трето място в класацията на най-големите европейски фирми в своя бранш. 11 производствени предприятия в цяла Европа преработват около 150 000 тона PVC, от които сътрудничещите си с фирмата производители на прозорци, произвеждат около 9 милиона прозорци. Със своята 3-6 камерна система, 2 двугнездови нива на запечатване и дълбочина до 80мм, профилите Алупласт предлагат отлични термоизолационни качества, доставяйки набор от прозорци днес, който задоволява стандартите на утрешния ден.

 

PVC ДОГРАМА REHAU

PVC дограма - Rehau   PVC дограма - Rehau   PVC дограма - Rehau      

Марково качество за високи претенции. Модерните прозорци, входни врати, ролетки, капаци за прозорци и фасади от профилни системи на Rehau се отличават с многобройни предимства. Актуални изисквания като топлоизолация, възпрепятстване на взлом и звукоизолация могат да се вземат предвид индивидуално и да се изпълнят в съответствие със ситуацията. Освен това системите се отличават с дълъг живот, модерен дизайн и лесна поддръжка. Rehau предлага решения за всички случаи: от системи за стандарти прозорци до сертифицирани системи за прозорци за пасивни къщи. За присъствието на всички важни международни пазари има разработени програми, които отговарят на специфичните за страната и района изисквания.

 

PVC ДОГРАМА TROCAL

PVC дограма - Trocal   PVC дограма - Trocal          

Един от водещите доставчици на прозоречни системи от PVC.

Като истински пионер в бранша – преди 50 години TROCAL разработва първия серийно произведен прозорец от PVC – марката успява отново и отново да предефинира стандартите в развитието на иновативни и съобразени с изискванията на пазара за PVC прозоречни продукти и услуги.

 

PVC ДОГРАМА KMG

PVC дограма - KMG   PVC дограма - KMG          

В началото на 2005 година фирма „Алтест” стартира производството на свои собствени PVC профилни системи за врати и прозорци с продуктовото име „KMG”. През годините фирмата съумява да се наложи както на българския, така и на международния пазар.

PVC профилни системи за врати и прозорци, продължават да се разработват и развиват, за да се покриват постоянно растящите качествени стандарти. Системите „Prelude” и “Presitige” (вж. снимката) са едни от добре познатите на българските и чуждестранните предприемачи и с тяхна помощ, както и със знанията на висококвалифициран екип, системите продължават да се усъвършенстват и допълват с нови профили.

 

PVC ДОГРАМА VIVAPLAST

PVC дограма - VIVAPlast   PVC дограма - VIVAPlast    PVC дограма - VIVAPlast      

Профилът VIVA Plast се произвежда с най-съвременното оборудване предлагано от фирмите “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар. Лабораторно оборудване от най-висок клас следящо за безупречното качество на профила. Високо квалифициран персонал, отговарящ за напълно автоматизираното производство. Профилите са изработени от висококачествени суровини, осигуряващи дълъг живот на системата. Повърхността на системите VIVA Plast са с най-висок клас на блясък и абсорбираща способност на светлината. Висококачествените материали несъдържащи олово, гарантират екологично безвреден профил, кореспондиращ на нормите за чиста околна среда. Профилите VIVA Plast изложени на драстични амплитудни атмосферни условия (влажност, средни месечни температури над 35°С и -10°С, променливо атмосферно налягане, киселинни дъждове) запазват невредими своята цялост, повърхност, блясък и цвят.

 

PVC ДОГРАМА ПРОФИЛИНК

PVC дограма - Профилинк   PVC дограма - Профилинк   PVC дограма - Профилинк      

Профилинк PVC системи имат предимството да са произведени в България, по европейски технологии, използвайки дългогодишния опит и традиции на най-добрите австрийски и немски компании. Профилинк разполага с добре координирана дистрибуторска мрежа и складови бази. През последните години голяма част от произведената продукция на Профилинк е предназначена за чуждестранния пазар като Румъния, Украйна, Молдова, Македония, Сърбия, Гърция, Чехия и др.

Можете да се доверите на техните професионални решения относно качество, цена, естетика, сигурност и безопасност.

 

PVC ДОГРАМА ETEM

PVC дограма - ETEM   PVC дограма - ETEM          

Етем е основана през 1971г. и е част от най-големия металопреработващ холдинг на Балканите. Екип от над 1000 човека в повече от 10 държави проектира и произвежда архитектурни системи и продукти. PVC профилите се произвеждат в завода, намиращ се в София. Производствената база е част от инвестицията на ETEM, целяща превръщането на компанията в комплексен доставчик на фасадни и прозоречни системи.

 

PVC ДОГРАМА SCHÜCO

PVC дограма - Шуко   PVC дограма - Шуко   PVC дограма - Шуко      

Безгранично многообразие и модерна технология. Когато избирате прозорци, заложете на качеството, дизайна и иновацията. Пластмасовите прозоречни системи на Schüco обединяват тези свойства във всеобхватен асортимент, който позволява голяма свобода на оформление и дизайн и гарантира висока степен на сигурност при планирането. От цялото това многообразие изберете онази прозоречна система, която най-точно отговаря на Вашите намерения и изисквания. Оптимален вариант се постига при строителна дълбочина на касата 60 мм, за по-взискателни изпълнения най-удачни са системите със 70 мм строителна дълбочина. Прозоречните системи със строителна дълбочина 82 мм са висш сегмент от гамата продукти, който позволява изпълнението им в енергийноспестяващо строителство.

Предимства:

  • възможност за реализиране на всички видове елементи и начини на отваряне;
  • отлична звуко и топлоизолация;
  • систематично изпитвана сигурност и качество;
  • ефективна защита от взлом с клас на сигурност SFI, SFII Standard, SFII Extra и SFIII;
  • небариерен праг за врати за балкони и тераси;
  • разнообразие на визия и дизайн във всички продуктови линии;
  • цветовата концепция предоставя широк спектър от фолировки с универсални и дървесни декори;
  • алуминиеви декоративни капачки - елоксирани във всички цветове по скалата RAL.

 

PVC ДОГРАМА САЛАМАНДЪР

PVC дограма - Саламандър   PVC дограма - Саламандър   PVC дограма - Саламандър   PVC дограма - Саламандър   

Повече от десет години водещият немски производител на PVC профилни системи за прозорци и врати SALAMANDER предлага на българския пазар своите високотехнологични продукти. Производствената програма на SALAMANDER е изцяло подчинена на качеството. Поради тази причина профилите SALAMANDER, отличаващи се с много високи качествени показатели, на фона на характерното за този продукт на българския пазар ощетяване на даденостите, с цел постигане на ниска цена, отреждат водещо място на марката у нас. Произвеждани само и единствено в Германия профилите SALAMANDER отговарят напълно на изискванията за белите и за цветните профили. Благодарение на специалната рецепта и технология се осигурява изключително дългия живот на профила – над 60г., постига се брилянтно белия цвят и блестяща повърхност, отличителна черта на марката, гарантиращи антистатичноста и светлорезистентноста. Освен бели се предлагат и едностранно и двустранно фолирани профили в цветова гама от над 1600 цвята по RAL и 16 стандартни имитации на дърво.

 

PVC ДОГРАМА КЬОМЕРЛИНГ

PVC дограма - Кьомерлинг   PVC дограма - Кьомерлинг   PVC дограма - Кьомерлинг   PVC дограма - Кьомерлинг  

Водещ производител на PVC профили за прозорци, врати, зимни градини. EuroFutur CLASSIC - предлага всичко, което прави къщите по-красиви при ново строителство и при реконструкция на стари сгради. Класическите форми на EuroFutur CLASSIC се вписват дискретно в дизайна на фасадта. За това допринася и голямото разнообразие от цветни фолия и дървесни видове, в които се предлага профила. EuroFutur ELEGANCE - прозорец с нов дизайн. Заоблените форми на профилите EuroFutur ELEGANCE характеризират авангардния дизайн на новото столетие. Продукт, който от една страна излъчва силна индивидуалност, а от друга се вписва идеално в обкръжаващата ни архитектура. EuroFutur ELEGANCE доказва, че перфектният прозорец може да бъде елегантен и в същото време да комбинира екстремна топло и шумоизолация с надеждна сигурност. Въздухът се числи към най-добрите изолатори, които човечеството познава и EuroFutur ELEGANCE използва това естествено качество за топлоизолация. Конструкцията на EuroFutur ELEGANCE, характеризираща се с многокамерност, дебели външни стени на профилите и солидни уплътнения, гарантира и висока шумоизолация и сигурност.

shade-invert

Всички права запазени. (c) 2009-2023 Джорд ЕООД

уеб дизайн: Уебвижън